CHOCOLALA©

Chocolade of chocola is een lekkernij, gemaakt van cacaomassa, cacaoboter, suiker en andere ingrediënten. Cacao wordt gewonnen uit cacaobonen. Dit zijn de pitten van de vrucht van de cacaoboom. Dit is de grondstof voor tal van delicatessen die Frederick Debusschere voor u creërt onder het label Chocolala®. Met Chocolala® willen wij u een kwaliteitsmerk aanbieden op basis van het gerenomeerde Valhrone-merk.
In 2011 opende Fijnbakkerij Debusschere een extra afdeling Chocolaterie. Wij serveren u onze huisgemaakte chocoladeproducten met meer dan 60 soorten pralines met fijne vulling, truffels, orangettes, tuilles, chocolade petitfours en themagebonden holhoet chocoladefiguren. Vanaf de kleinste praline tot de grootste creatie, stuk voor stuk om duimen en vingers van af te likken. Kom ze ontdekken in één van onze winkels!
Chocolala® is het uithangbord voor onze ambachtelijk vervaardigde chocolade & chocoladeproducten. Chocolade bewerken vraagt een zeer specifieke handeling en aandacht. De Chocolade van Chocolala is puur genot. Natuurlijk staan we op de eerste rij tijdens de Sinterklaas- en Paasperiode, maar het hele jaar door is chocolade ons ding. Kom langs en proef het verschil.